Rabu, 21 Julai 2010

Bismillahirrahmannirrahim...

Assalamualaikum semua ~ haaaaaaaaaaa ader ke nak jawab ni ???

Alhamdulillah skrg da kerje ~ tp secara sambilan la ~ ha korang pernah dengar CENSUS x? x??? tp kalo BANCI ??? Penahkan??? hahahah skrg ku jd PEMBANCI gred E17 secara sambilan ~ ok la kan ~ drpd duk umah jah abehkan boreh :)

Mcm2 ragam ku jumpe responden ~ seb baek la der pengalaman tyme wat feildwork tesis ritu ~ so ok la ~ pehtu dpt kat kwsn kampungkan ~ hahah mmg best r~ tyme flexsibel ma ~


Dalam pada sama jd kerani kat company makcik aku ~ huhuh penat gak la tp nak wt canekan.. nak dwet ~ huhuh tp tetap dalam dilemma ~ cane nak manage tyme ngan banci lagi ~ ngan kerani lagi ~ huhuh tulun2

2 ulasan:

I*K*T*I*R*A*F berkata...

waaaaaa.nanti boleh la belanja kan MM kan? kan? hahahahah :D

MiE MaeL berkata...

boleyh!! sila request