Ahad, 25 Oktober 2009



Jari jari semakin malas untuk menaip entry2 terbaru.. kwn2 de tanye..ade ke org nak bace blog ko tuh... mcm sengal ubi je aku tgk ko type2 tp xder sape nak bace..then ku jawab dengan berhikmah : oi tujuan aku wat blog bukan tuk org baca..tp sekadar tempat utk aku meluahkan sesuatu ..so what??? hahha

Skrg ni minggu study week da tamat ae di UKM, sedangkan di IPT laen baru je nak bermula..haha x kesah le nak bermula ke nal tamat kan ke yang penting exam gak kan.. paper sem ni bermula dengan exam TMD on 20 Oct 2009, di saat kwn2 len tgh syok cuti study..geng2 aku plak berhempas pulas tuk jwb soalan TMD yang x X-PAX pown cmtuh soalan nyer.. xkesah ler..da lepas pun... nak straight A?? wawawa doa2 la ae mael.

Dalam 4 sem yang aku tempoh selama berada di UKM niey, asal ader study week confirm aku lik umah study kat umah (study ker) .. tp sem 5 ni hahaha aku x blik lepak kat umah..wawawa kredit tok aku.. erm mayb sebab exam TMD diawalkan kot... Lepas ni ader 5 paper menanti tuk dijwab... 27/10 : EKPI, 28/10 : PE, 2/10 : MDM, 10/11 : SPI, 12/11 SPI... maka selepas itu tamatla sudah perjuangan sem 5...berganti sem 6....final years.... yahhhhh!!!

Lepas exam sibuk plak uruskan dialog ngan IKMAS kat Sarawak... 4 hari berada di sana 17-20 /11 .. erm dpt gak merasa g seberang laut.. wa..best....Insyaallah sume akan beres gak nnti.. tunggu ae kwn JAKMA... kte g Sarawak sama2..

Dikesempatan ini cheq nak habaq mai, yang cheq nak mintak maap pada semua kawan2 do the best 4 exam nie ae.. Sayang sangat kat semua kawan2 cheq..untuk itu terima la ae lagu yang ditujukan khas kepada kwn2..teruskan perjuangan di muka bumi Allah...

ku perolehi dr salah satu blog kwn2 yang aku follow..




Selamat berjuang kwn!!!
Semoga Allah Merahmatimu

2 ulasan:

Hami Asraff berkata...

adakah dpt dr blog aku lagu tersebut?? hehe~
no hal la dr sapa pon..
yg penting lagu tu mmg ada mesej tersendiri~

iBnU@LmUniR berkata...

hehehee diam2 sudah.... upenyer lagu ni da lame wey..aku jer baru perasan..mesej mmg mendalam.... syahdi~